Colofon:

W. & W. vastgoed bv
Ir. M. Warmerdam
Kaldenkerkerweg 75
5932CT Tegelen
Nederland
Telefoon: +31 773738392
e-mail: ww-vastgoed@home.nl

BTW-nummer:
NL-8062.24.174.B.01
Kamer van Koophandel:
Nederland: 120.16800
Webdesign und Umsetzung:
visi.on GmbH
Digital Advice

Vrijwaring van juridische aanspraken
Opzet van de website:
Deze website heeft als doelstelling het verspreiden en aanbieden van de eigendommen van W. & W. vastgoed bv en de daarbij behorende onderdelen.
© Copyright
Kopiëren, verder verspreiden of anderszins gebruik maken van de inhoud in elektronische of andere media, privé en/of zakelijk, is alleen met uitdrukkelijke toestemming van de auteur toegestaan. Alle rechten zijn uitdrukkelijk voorbehouden!
Links naar pagina's van derden (Hyperlinks):
W. & W. vastgoed bv gebruikt elke denkbare zorgvuldigheid in het plaatsen van de inhoud op haar pagina's. De informatie op deze internet-pagina en daaraan gekoppelde pagina's wordt U aangeboden. De informatie wordt geleverd "zoals ze is". In geen enkel geval zal www.ww-vastgoed.nl / W. & W. vastgoed bv aansprakelijk gesteld kunnen worden voor enige schade die het resultaat zou zijn van de levering, werking of gebruik van de informatie op deze pagina.
Hoewel de informatie met grote zorg verzameld werd, is de correcte werking ervan op geen enkele wijze gegarandeerd.
W. & W. vastgoed bv gebruikt elke denkbare zorgvuldigheid in het plaatsen van links naar derden, neemt hiervoor en met name voor de inhoud daarvan, echter uitdrukkelijk geen verantwoording. Worden links geactiveerd en daarmee de site verlaten, gebeurt dat op eigen risico.

 
W.&W. vastgoed b.v. | Kaldenkerkerweg 75 | 5932 CT Tegelen | Tel.: +31(0)77-3738392 | mail ww-vastgoed@home.nl