de markt

Voor veel ondernemers is het vanwege de hoge grondprijzen niet aantrekkelijk meer om zelf te ontwikkelen.
De markten ontwikkelen zich zo snel dat het ondernemers moeite kost om de capaciteiten snel aan te passen aan de veranderende vraag. Veelal is het niet meer opportuun om zich gedurende vele decennia vast te leggen op één bepaalde locatie.

Flexibiliteit en Core-Business vereisen dat de moderne ondernemer zich geheel richt op het primaire doel van zijn bedrijf. De ontbrekende capaciteit wordt in toenemende mate bij derden ingekocht, of dat nu arbeid is (uitzendbureaus), of productiecapaciteit (toeleveringsbedrijven) of huisvesting (projectontwikkelaars) maakt in feite niet uit.

W. & W. vastgoed b.v. wil op deze ontwikkelingen inspelen met een marketingconcept voor hoogwaardige industriële huisvesting met kenmerken:

  • Flexibiliteit
  • Maatwerk voor de individuele ondernemer
  • Kwalitatief hoogwaardige faciliteiten en facility- management
  • Geen rompslomp t.a.v. administratieve activiteiten en onderhoud betreffende onroerende zaken

Met een huisvesting van W. & W. vastgoed b.v. is een ondernemer direct bezig met zijn eigenlijke werk: ondernemen.

W. & W. vastgoed b.v. richt zich op een verscheidenheid aan ondernemers. Onze gebouwen zijn geschikt voor productie industrie, value-added logistics, transport, warehousing, toeleveringsbedrijven etc. Ons sterke punt ten opzicht van de traditionele aanbieders is de relatief korte looptijd (5 - 10 jaar) van onze contracten.

Ruimtelijke Ordening, ontwikkelingstendensen: Venlo wordt nationaal en internationaal als zeer belangrijk expeditieknooppunt gezien. De ontsluitingen zijn uitstekend.

E3/A67
Antwerpen-Eindhoven-Venlo-Duisburg-Hannover (Noord-Duitsland)

A74
Venlo-Köln-Koblenz Munchen (Zuid-Duitsland). Het stuk weg (2 km) wordt voor 2012 aangelegd. Tracé en kunstwerken worden momenteel aangelegd.

A73
Nijmegen-Venlo Roermond-Maastricht.

Klik hier voor een plattegrond

 
W.&W. vastgoed b.v. | Kaldenkerkerweg 75 | 5932 CT Tegelen | Tel.: +31(0)77-3738392 | mail ww-vastgoed@home.nl